Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Monday, 11 June 2012

Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida

Assalamualaikum !! ..

Berita baik ! Berita baik ! .. 

Blog Dunia Sebenar Shida ada menganjurkan Giveaway ! .. memang terbaikk !  Meletop ! Hangat ! Hebat ! Best ! .. err ? apa lagi ek ? haha .. Seriusly Wieya cakap .. Giveaway yang Wieya nak join kali ni .. Memang GA yang paling best dan meriah dengan yang pernah Wieya masuk . Haha .. Banyak betul sponsor untuk GA kali ni . 

Memang banyak blogger-blogger dan online shop yang jadi penganjur untuk GA ni.




 So ? Ada sesiapa nak join ? Ada syarat-syarat nya tau ! Senang aje ~ Boleh baca syarat- syarat di bawah , atau klik banner . tapi .. sebaiknya ~ , baca dulu sampai habis , baru klik banner ye ..



Syarat - syarat penyertaan :


1. Follow blog penganjur dan sponsors GA ini (senarai sponsors seperti dibawah) :
 
- E'S OnlineShop (21)                       - OdahoneBiz (105)  
 
- Muhammad Saiazuan (1875)        - Lyssa_Secret (50568) 
 
- Fiz Graphic (7680)                         - Arol Mubin (1584)  
 
- Nur Damia                                     - Arra Ahmad (2323)   
 
- Zinnia Z A Shop (FB)                      - IntanBerlian (1320)   
 
- Nakira's Collection (FB)                - Qatratun Al-Khairi   
 
- Qat_Bawal Shop (8)                       - Eza_stories   
 
- Irwani Zulkifli                                 - Eqbal Zack (6010)   
 
- Nurul Yui (2270)                             - Bui Junaidi (1332)   
 
- Nur Athirah (575)                           - Puan Azizah (3852)   
 
- Eca_Dwinky Asha (1233)               - Ain Zulaikha (3666)   
 
- Puan Ummi (480)                            - EGTV.com.my (FB)    
 
- EMTV.com.my (FB)                        - Muaz Faris  
 
- Peyan (503)                                    - Shida sendiri (3003)
 
- DhiyahShoppe                               - GAnContest
 
- Rahayu Izaima                              - Gula-gula Kapas (822)
 
 
2. Like Fanpage sponsors disini -->> Fanpage Sponsors *shida sudah sediakan dalam satu page kesemua FP sponsors untuk memudahkan para peserta LIKE! mudahkan? LIKE saja ok :)
 
3. Buat entri bertajuk "Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida" letak banner GA serta backlink kan ke blog shida dan letak juga list sponsors dalam entri korang. (boleh copy list sponsors dari syarat 1, pastikan ada link ya)
 
4. Tag beberapa kawan lain. Lagi ramai lagi meriah hadiah pun makin banyak
 
5. Link entri GA hendaklah di paste pada ruangan SUBMIT LINK yang telah shida sediakan di bawah syarat-syarat di blog Shida.  (cuma perlu letak nama peserta/blog dan link entri GA sahaja)
 
6. Setelah link entri korang submit berjaya dilakukan, dapatkan no.peserta/ blog (kalau boleh selepas submit korang refresh dulu untuk dapatkan no.peserta/blog dengan betul)
 
7. dah buat syarat 5 dan 6, komenkan pada entri GA ini di blog Shida. Nama dan No.peserta/blog sahaja untuk semakan shida nanti. (ingat cuma NAMA dan NO.PESERTA/BLOG sahaja) sebarang link yang korang komenkan pada entri GA ini tidak akan dilayan dan akan di delete dengan serta merta. Shida nak mengelak dari SPAM LINK.
 
8. Untuk lihat Hadiah-hadiah yang ditaja oleh sponsors boleh lihat sini -->> Hadiah GA( di blog Shida )
 
9. GA ini bermula pada 3 JUNE 2012 dan akan tamat pada 17 JULY 2012  *jika ada sebarang pertukaran akan shida inform :)

10. Pemilihan pemenang menggunakan Random.org saja. Segala update tentang GA ini akan shida update dari masa ke semasa.


Wieya tag :  Fizwan
                   Ayuejean
                   Sally Yatiey
                   Zierwa Zainal
                   Aina
                   Riesha Lieza


Ok ? Ada apa -apa masalah . Boleh tanya pada Shida ye , bukan pada Wieya . Haha .. Ya , selamat menjoinkan diri .. Good Luck Semua !

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

4 comments:

mohdhazlan Dreadlock said...

gudluck :)

Sally Yatiey said...

Goodluck :D

♡ Risha Lieza ♡ said...

sori... tk smpat nk join.. huhuhu T.T

shida'R said...

dear :) jom semak no.peserta tuk awesome GA shida..esok akn kua result ..tq, good luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...