Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Tuesday, 1 May 2012

Follower Bertuah blog Dhia Adawiyah

Hai .. Assalamualaikum Semuaaa ...

Ok . Entri kali ini adalah berkaitan dengan follower-follower blog Dhia Adawiyah. Siapa yang bertuah tu ek ? Terima kasih sangat sebab sudi follow blog Wieya yang tak seberapa ni. Wieya hargainya tau ! ..Haa .. Entri follower bertuah ni , dah lama Wieya nak buat , tapi asyik tangguh-tangguh aje . Last-last , lupa . Ni  , sementara Wieya ingat ni , Wieya nak buat lah.

Jom kita tengok siapa yang bertuah yee .. dan ~ jangan lupa terjah dan follow blog mereka ye ..

Follower 222 : StarLight ( Fatin Atikah )


Follower 212 : Farhana Masdo

 

Follower 191 : Dunia Filantropi Nira Karmila




Follower 111 : Laila Zafirah
Follower 100 : Nurul Fatihah Mohd Sobri


Follower 12 :TheBlackSunset

- Bertuah blogger ni .. huhu .Follower ke 12 sempena dengan hari lahir Wieya 12.12.1995




 Follower 01 : Athira Adra


Ok . Siap ! Korang dah boleh blogwalking ke blog mereka . Jangan lupa say "hi" or tegur - tegur la diorang ye .. LIKE blog or fb diorang ke ? um .. pemilihan follower ni adalah dengan kata hati Wieya dan Wieya tengok , nombor mana yang sedap mata memandang .. Oukey .. Err .. maaf la sebab Wieya hanya mampu untuk mempromosikan blog You all sahaja ..

oKLAH .. Lepas ni Wieya jarang update kot ? nexy week ada exam pertengahan tahun .. Uuu .. takotnyer .. um .. Wieya ada tulis entry yang Wieya harap sangat korang baca entri tu dan doakan Wieya .. BACA SINI.

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

1 comment:

Nurul Fatihah Binti Mohd Sobri said...

seriously tlepas pandng entry ni.maaf ye. apepun thanks a lot and really appreaciate it. may ALLAH bless your day. salam ukhuwah sahabat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...