Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Sunday, 15 April 2012

Shaheizy Sam & Yana Samsudin - Beginilah Caranya ( best ! )

Hai ! hai ! Hai ! Assalamualaikummm .... ( Jawab ! Jawab ! )

Tadi, semalam, kelmarin, bulan lepas, tahun ni .. haha .. Wieya selalu dengar lagu "Beginilah Caranya"dimainkan di Hot Fm . Memang Best sangat lagu ni .. Rasa terapung - apung di awangan ajee .. hikhik ..

First time dengar lagu ni , hatiku tertanya - tanya (siapakah gerangan yang menyanyikan lagu ini ? Sungguh merdu n lunak suaranya .  siapakah ? siapakah ? ) haha .. macam dialog drama la pulak kannn ... Selepas itu, Leya Hot Fm pun bagitahu la kepada para pendengar nya ..  "Ya, lagu yang dimainkan tadi adalah nyanyian Shaheizy Sam & Yana Samsudin " (Erkk ?Pandai - pandai je Wieya buat kesimpulan sendiri ? Lebih kurang macam tu laa .. ) Lagu ni lagu tema kepada filem Aku ada kau ada .

Dan , secara automatiknya .. Wieya telah jatuh cinta dengan lagu ini . Haha .. i'm falling in love . Kak Yana .. ! I love to hear your voice .. huhu .. ( speaking la pulak )

Eh ? Panjang lebar pulak Wieya merepek nih ... Mungkin ada yang belum denagr dan ada yang belum kenal dengan lagu "Beginilah caranya " ini .. Jom kita check it out ! Dengar ya semuaaa ..
Eh ? kejappp .. bila Shaheizy Sam nyanyi en ? Dengar , macam lain betul suara diaa ...


Nak dengar lagu nya ? SINI !



Tudiaaa .. dah dengar ka ? SUke ?? LIKe .. haha ..

credit to : Yana Samsudin

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...