Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Sunday, 15 April 2012

BEN ASHAARI TANYA 5 BLOG BEST PILIHAN SAYA ..








Assalamualaikum dan Selamat Hari Ahad Semua .  hehe .. tengah blogwalking kat blog orang tiba - tiba terjumpa pulak segmen yang Bro Ben Ashaari ada buat  .  Wieya join . jom join okey .. nak join ? sila klik pada gambar header blog Bro ben Ashaari okey ..

5 Blog Best Pilihan Saya ...

- Wieya suka buat road tour kat blog ni sebab banyak karya - karya menarik yang boleh Wieya baca .  Gadis ini baru sahaja memulakan bloggingnya pada tahun ini kerana didesak oleh rakannya yang amat kagum dengan bakatnya dan ideanya yag penuh dengan karya - karya sastera yang menarik !  Memang kebanyakannnya cerpen, dan semua cerpen itu menarik ! Biasalah .. cerpen moden . Siap ada gambar watak lagi .. Wataknya pun comel dan hemsem .. Jom ramai - ramai datang ke blog ni dan baca karya - karya beliau . Terbaikk !!

- Yeah .. baru aje tadi Wieya blogwalking kat blog ni ,  Sebab ..entri kat blog ni semuanya happy go lucky .. Hohoho .. Hampir seluruh blog Nisa , Wieya jelajah . Fuh ! Penat ni .. Ada video .  Hoho . Nisa Kay memang ada bakat jadi pengacara . And model ! nampak kamera, terus posing ! Cayalah kak Nisa !

- Blog anak kelahiran Sarawak . Doodles yang Wan buat semuanya comel - comel ! wahh !! nak satu , nak jugakkk !! .. Sebab .. Tutorial yang Wan buat, memang best ! terutama pasal fotografi .. Jomlah ke blog Wan . Merahhh gituu ~

- yeah ! Seorang blogger yang pandai bermain dengan freebies dan doodle. Sebab .. Bro Haffizzy Seorang yang dermawan suka menghadiahkan karyanya kepada followernya n beliau baru sahaja follow my blog ! owhh !!! Tutorial nya pun senang untuk digunapakaikan ..

Lyssa faizureen 

-Yeah !! Mesti dah kenal kan ? kan .. Blognya dikenali ramai dengan tutorial Vouge ! Hahah ..Sebab .. empunya blog yang pandai menaip dan meluahkan kata - kata yang pandai memikat hati pembaca termasuk Wieya . Wieya memang suka ke blog kak Lyssa . meriah !

sEKIAN ..  



 

 

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

8 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

hai awak...
miss z dtg dari segmen BA...
dtg nak cek blog pilihan awak hehehe...

jom dtg blog miss z

http://misszberceloteh.blogspot.com/

Nur Fazrina Hadi said...

follow sini :D

BW dri blog abg ben

Zamani said...

tak join, tp Zam nk tmpg bw kat sini~ :)

cyda said...

lifedearstory.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

datang sini ^^v nah gulagula --o

RochelMayMei said...

Dari segmen yang sama.. http://rochellesecret.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html :)

ary_lee said...

wish my blog to b on d list^
nice to know U^^

*Sejujurnya, itu ayat copy paste.. SORRY^^
Tak larat nak taip banyak kali^^

Lulu Caldina said...

Semua yang terbaik.. Pandai awak pilih eh ;)  [info]

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...