Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Tuesday, 20 March 2012

Segmen : Jika Aku Pelakon Popular

hai ~ dan Assalamualaikum Semua .. Hooho ~ 
 Di sini Wieya nak menjemput semua join segmen yang dianjurkan oleh Mak Dara a.k.a Adza Irdawati.

Wieya tahu segmen ni pun melalui Blog  E'Raz Fadli .
And Then terus terjah ke Blog Mak Dara.
Apa- apa segmen yang Mak Dara anjurkan, mesti BEST ! Ada udang di sebalik mee ke Mak Dara anjurkan segmen ni? Hihi .. Kot-kot la nak cari pelakon baru en .. ( gurau aje ) Kalau ada sesiapa nak join, boleh KLIK pada header Mak Dara dan gambar di bawah.




                      Cantik dan Hensem adik Mak Dara ni .. Macam Mak Dara jugak .. hihi

Jika Aku Pelakon Popular ....

= Nama Glamour Anda Dalam Dunia Perfileman : 
* Dhia Adawiyah

= Genre Filem Yang Anda Mahu Lakonkan : 
* Ehem - ehem .. errr ?? Apa ek .. Haha .. Teringin nak lakonkan dalam genre Cinta, seram .. haha .. romantik komedi pun boleh juga ..

= Watak Yang Di idamkan ...
* Watak Yang diidamkan ye ? Ok .. Watak seorang remaja perempuan yang bersederhana, periang dan peramah serta romantik .. UUuuu .. banyaknyerr ???

= Siapakah yang anda mahu jadi hero atau heroin untuk berlakon di samping anda dalam filem tu ?
* Fuhhh !! Kes berat ni .. susahhhhh nak pilih ..er ? Apa yang terlintas di fikiran Wieya sekarang ... er ... ? 
Shaheizy Sam ke ?



Syafie Naswip ke ?? Beto kusyairy ke ?? 


Nak pilih banyak - banyak , tak boleh pulak .. err .. senang cerita ~

Aeril Zafrel lah ~..



 Ok, done .  Fuh ! Penat perah otak . hihi .. jom join ramai - ramai. Bnye , nak g study ...
 

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

10 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Terima kasih sbb sudi join segmen mak ni ye.. mana tahu satu hari nanti angan angan bisa jadi kenyataan kan hehe.. wahhh best2 tu pilihan hero2nya.. i like hehe btw mak dah masukkan semua senarai peserta di entry ini ya http://citershark.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

dyabunga said...

hero semua hensem2..haha

http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

P#eoniX said...

wah!!!hero sume matop2x....hehehe...awak punye blog pon ape kurangnya.....salam kenal

dhia adawiyah said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA Wahhh .. terima kasih mak Dara .. Amin !! haha .. doakan yang terbaik buat Wieya tau .

dhia adawiyah said...

@dyabunga hehe .. of coz la . baru ada feel nak berlakon . hehe ..

farhanamasdo said...

hai dhia . singgah n follow sini tw . banyaknya pilihan nak belakon . nseb bek tak pilih sam . laki ana tuh . hihi . jom sini http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

charmyiex said...

salam.dari segmen yg sama...follow awk

http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-jika-aku-pelakon-popular.html

charmyiex said...

salam.dari segmen yg sama...follow awk

http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-jika-aku-pelakon-popular.html

Cik FaRiZaM said...

salam perkenalan, bc entry awk ni...huhu~ dtg dr blog mak dara

jemput la ke blog sy juga ye...follow ur blog :)

http://afasz.blogspot.com

are_lin@yu said...

gudluck yer..nk join tp xtau nk krg apa..hhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...