Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Sunday, 4 March 2012

PERTAMA a first love story ( Short Film )

Terima Kasih banyak - banyak kepada yang sudi singgah ke blog Wieya yang tak seberapa ni ~ hikhik ..

Ok , STOP !
Sesiapa pun mesti tak dapat lupakan "cinta pertama" kan ??
Cinta pertama yang sering mengingatkan kita kepada kisah lama ~
hari ini kita nak Stoey Moey *Ayat yanie tentang "Cinta Pertama" Hehe ~Siapa pernah mengalami cinta pandang pertama ? Mesti ramai kan ? kan ? Cinta Monyet kan ? kan ? or, cinta pertama korang tu , masih kekal sampai ke hari ini ??. Atau sudah terkubur di hati korang dan korang masih mengingatinya ? Aww ~ pasti menyedihkan ~


Ada yang manis , ada yang pahit ..
Namun , setiap pertemuan pasti ada perpisahan .
Setiap permulaan ,pasti ada pengakhiran.

jangan risau, jangan sedih ~
( Nangis )
Wieya pun pernah mengalami Cinta pertama .. UUuuu ~ Tapi, semua tu dah lama terkubur di hati Wieya ~
kadang - kadang tu nak juga campak kenangan tu dalam laut yang dalam , tapi . Kalau nak cari balik bila rindu nanti ? penat pulak nak Scuba Diving dalam laut nanti .. haha .. jangan bagi tahu orang lain tau .. Syhhh ~

Sesiapa yang tengah feeling terkenangkan kembali kekasih korang ? Jom tengok sebuah video yang menarik .. PER.TA.MA
Movie pendek ini dilakonkan oleh Beberapa orang pelajar yang juga budak - budak dari sekolah Wieya ~ Sebaya ... Hoho .. Lepas tengok , korang boleh komen di kotak komen . Best ke tak ? Korang boleh bagi berapa bintang yang korang nak .. Okey , Enjoy it!



Short Story Film Ni mampu menambat hati Wieya , first time tengok ..

nak Download Video ni ? Boleh KLIK SINI

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

6 comments:

Natasya Naslin said...

Alahai .. spoil betul la, x dpt cha nak review video tu.. tenet lemmm plak..

btw, campak ke dasar laut ? best gak cara tu ... hahaha =p

nabila faryzza said...

susah plak nk cr kalau dah cmpak kat laut. simpan je. mana tahu, first love kte tu dtg balik ke, kan. kan? hee :)

dhia adawiyah said...

@Natasya Naslin Ala la la ~ nanty kalau internet dah ok, jangan lupa tengok ehh .. hikhik ..

dhia adawiyah said...

@nabila faryzza Betul tu ... betul .. penat pulak nak kena diving dlm laut . hehe ..

Tihara said...

cinta pertama akak membawa ke jenjang pelamin..alhamdulillah.. :)

dhia adawiyah said...

@Tihara hah ? betul ke ? Alhamdulillah ~ berita baik tuu .. Wieya pun tumpang gembira ... Hihi ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...