Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Friday, 24 February 2012

Jom Naikkan Trafik Blog !



Haaa .. ada tak yang nak tingkatkan traffik blog dia ?? ada ? ada ? Of Course la ada kan ..
Huhu ~ ni ..Blog mak Dara ada buat segmen .. Nak join ? boleh klik pada banner tau !


Serba sedikit tentang blog Dhia Adawiyah :

- Ok . Firstly ..Blog Wieya ni tak la se-gah atau famous blogger - blogger lain . Memandangkan Wieya ni baru aje mula berblogging tahun lepas , jadi banyak yang perlu Wieya perbaiki. Blog Wieya sentiasa dipenuhi dengan warna warni . Lagi - lagi kalau warna ungu .. ( HARUS diutamakan . ) Blog Wieya kadang - kadang ada entri berunsurkan nasihat . 

    Oh Ya ! Lupa pulak .. ? Blog WIeya ni pun sediakan pelbagai petua/nasihat .. bila Mama Wieya bagi petua atau nasihat .. terus Wieya catit and tulis dalam blog . huhu .. so , kebanyakannya .. semua tips daripada mama tersayang ~ Memang bermanfaat untuk semua.

    Alamak ! Nasib baik tak terlupa lagi ..  Wieya ada tulis novel ( E- Novel ) . Baru aje buat . Sedikit demi sedikit . cerita berkenaan dengan kehidupan remaja masa kini . Pasti You All suka kalau baca .Jangan lupa LIKE tau . hihi .. itu saja ( kot ?? )


Sekian ..
 

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

33 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

terima kasih kerana sudi join.. Nantikan entry mak dara dimana mak akan senaraikan semua yg telah menyertai segmen ini dan lepas itu bolehle kita terjah ramai ramai dan naikkan traffik bersama sama =)

myra azraff said...

huhu...selamat ber-blogging..lama2 ada hasil la tu...^^

dhia adawiyah said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA

Ok ! trima kasih banyak2 ..

dhia adawiyah said...

Thanx banyak2 .. @myra azraff

dyabunga said...

dari segmen yg sama
salam perkenalan
http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

p/s : dya pun suka purple..:)

HalaTuju said...

Datang dr segmen yg sama:) + follow sekali.

http://sempadanjiwa.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

Chenta said...

salam ziarah, dari segmen yang sama dah follow

http://kuchentabelog.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

I.E.L.A said...

sye dari segmen yg same... da follow sinieh...

http://ielakecik.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html#comments

stresssik said...

saya dari blog mak dara...
tp x sempat nak join..

nie kira dtg nak terjah jer blog awak.. hahaha

kalau sudi terjah la blog sy... hehe...

sy pun dh follow blog awak...sudi2 la follow blog kita juga :p

http://stresssik.blogspot.com/

fieda said...

tak sempat join segmen ni tp saya dtg kasi up traffik dari blog mak dara...

http://mylovely-fieda.blogspot.com/

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang terjah blog nie! Tak sempat nak join, tapi tetap nak terjah jugak! Hehe. :D

Nabila Medan said...

Up traffik disini!
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

Errah said...

hye dhia...errah dtg ni...salam perkenalan..errah follow sini juga

yana said...

upkan traffic awk...dr segmen yang sama...http://almiraalwani.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

ShazwynaSaidin said...

Hii dhia. Thanks follow dan up-kan trafik blog. Follow dhia kembali. Singgah-2 la ye blog awyn ^^

diana said...

semogha nanti jadi penulis novel yang berjaya..:)

AlyNn NyzAa said...

mlAwat dari segmEn yAng sama...dA follow cni :)

Mr. E'raz Fadli said...

Datang up kan traffic!

Mr. E'raz Fadli :-

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

dhia adawiyah said...

Wahhh .. anyway .. thnx ya ..@stresssik

dhia adawiyah said...

@fieda
thank you ~

dhia adawiyah said...

thankssss @Arol Mubin

dhia adawiyah said...

hai, salam perkenalan juga @Errah

Shaznina Sofia said...

haluu.. datang sini dan follow kamoo.. dari segmen mak dara.. :)

Shaznina Sofia said...

haluu.. datang sini dan follow kamoo.. dari segmen mak dara.. :)

Shaznina Sofia said...

haluu.. datang sini dan follow kamoo.. dari segmen mak dara.. :)

Shaznina Sofia said...

haluu.. datang sini dan follow kamoo.. dari segmen mak dara.. :)

Shaznina Sofia said...

haluu.. datang sini dan follow kamoo.. dari segmen mak dara.. :)

Shaznina Sofia said...

haluu.. datang sini dan follow kamoo.. dari segmen mak dara.. :)

Shaznina Sofia said...

haluu.. datang sini dan follow kamoo.. dari segmen mak dara.. :)

Shaznina Sofia said...

haluu.. datang sini dan follow kamoo.. dari segmen mak dara.. :)

Eryati said...

dtg dr segmen mak dara..salam perkenalan ya..

[PCL] said...

slm, baru sempat singgah hari ni..up trafik anda.

Belog Sambal Belacan said...

dtg dr segmen..blog yg mmg nice! polow kamu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...