Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Thursday, 26 January 2012

Segmen : Aku & Novel

Wahh ! Segmen favorite nihh ! 

" why?? " 

Sebab ianya berkaitan dengan novel ! haha ..Jom lah ! join ramai-ramai !

 
Yeah ! Good Question ye ! Wieya suka baca novel hasil tangan  dan pemikiran Ain Maisarah
You know what ?
Kalau ada sesiapa yang tak baca or belum pernah baca novel dari Ain Maisarah ni ..Memang sepatut - patut nya you all baca. Jalan cerita yang menarik, penuh adventure ... dengan kisah tentang The Wannababes .. Wow ! Seriusly, its amazing ! Mesti Ain Maisarah penat nak fikirkan idea-idea tu semua.

Banyak novel yang Wieya suka baca. Biasalah, hobi .. Tapi, antara novel yang Wieya suka baca ...

                                                  Impiana 1

                                                  Impiana 2  *credit gambar :  Talkitucakap.blogspot.com

                           Impiana 3                    Impiana 4

Lihatlah dunia ! Kahkahkah ! ... Memperkenalkan ...

Ain Maisarah 

Wah ! Cun kan ? kan ? Memang favorite masa kini lahh ~idea-idea dan jalan cerita yang Ain Maisarah fikir . semuanya perfect. 
Majukanlah Industri negara .. 
belilah yang original , jangan pinjam-pinjam kat kawan . hihi ~ 

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

3 comments:

Cik Gadis Pink (Cik Pinky) said...

Minat ainmaisarah ? Saya pon! Saya pon ! Haha
:-D

Btw, join from the same segmen . ^^ dah follow awk . Follow me back kalo sudi . :-)

[fArAh aLiAs] said...

ain maisarah. x pernah dengar pun nama dia. heheheh

thanks for join Farah Alias's segment. lain kali kite buat segmen lagi meletop yar!

(^___~)v

deno said...

Arghhhhh!!!! Ain Maisarahh!!!! ~~histeria~~ :)

hehe... deno minat giler2 kat ain maisarah! semua buku penulisan dia deno ada!! impiana nie pun deno ada dari impiana 1-impiana 4!!! impiana mmg d best!! heeeee... buku terbaru kak ain maisarah yg deno ada ialah jutawan gedik.. mmg best... hehe... ain maisarah mmg ramai peminat, dah la comel! :)

eh, lupa... deno dah folow sini ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...