Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Saturday, 14 January 2012

Header Free untuk 10 orang terpantas By Qiela

Amboi . Ambooi . Amboi ...
Nampak je tajuk kat atas , terus klik sini ekk .. haha ... oklah . straight to the point . Tadi Wieya blogwalking . ternampak pulak blog Qila ni .. terus KLIK ! haha .. Qila nak buat header free untuk You all . Header yang you all impikan . insya allah, kalau mampu .. Qila bleh buat .



nak join ? klik pada banner ya ..
Jom kita terjahh ! apa syarat - syaratnya !

syarat - syarat y mesti d patuhi :-




follow blog ini
buat entry pasal header free ney, nk lgi mudah copy je banner header free 2 k...
kutuk sikit pasal blog Qila , jgn maki2 suda lah... xpasal2 xdapat header free .. =P
bg email You all, supaya senang qeila nk pos header 2...:)
bg taw cm na header yg d impi2 kn 2.. qeila akn try buat ..


- nama header
- tagline
- gambar (klu nk ltk gmbr kt header 2 lah )
- nk y da badground or transparent
- warna tulisan
Ok ! sudah jelas ??

hehe .. wieya pun nak jugak .  Wieya suka kumpul header yang orang buat. Sebab wieya tak reti nak buat header.hihi .. Wieya tak tahu nak komen blog qiela macam mana . Bagi Wieya sume perfect sebab Wieya tak reti nak komen blog orang . wieya Newbie .. hihi ..

Nama Header : Blog Dhia Adawiyah
Tagline  : Jari jemari berkata - kata melalui hati
- Urm , Qila boleh tolong buatkan doodle couple boleh ??gurls pakai tudung. boys yang pakai songkok . kalau tak boleh , yang tak pakai songkok pun tak ape . n then ada bentuk  "LOVE" .  bentuk tu tak kisah kat mane2 je ..
- Nak yang background punya boleh  .??
- Warna tulisan tak kesah .. ikut kreativiti Qila lah . Sebab Wieya tak memilih sangat . 

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

1 comment:

// N U R A Q I L A H said...

checked , wieya! qila akan buat semampu qila! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...