Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Sunday, 15 January 2012

Budak Kecil mempunyai Suara yang merdu .

You all !! Wahh , Wieya happy sangat nih .. tak tahu nape ?? Rasanya happy lepas tengok and dengar video ni kot ??

" Eh ? tadi kata tak tahu kenapa happy ?? " haha ..

Haha .. rilek .. ! Tapi , bila dengar je suara adik ni .. rasa macam dah tido dahh .. merdunya suara adik ni .. rasa macam adik ni nyanyi untuk kita pulak ... Ceewwhh !alahai ~ perasan lagiii ...haha ..

Memang berbakat besar la adik ni ..anyway , try la dengar . Awesome !


Takkan berpaling darimu

Sedap kan suara dia .. haa .. tak caye ..


Awan Yang terpilu
Ni pulak suara dia time perfome kat atas pentas .. merdu ..



. Video ni , Wieya cilok kat You Tube je .. tengah boring - boring tadi , jalan-jalan kat you tube jap. Haaa .. sedap kan suara dia .. korang adew ?? haha ..gurau jea ea.. Wieya suka time dia kat atas pentas tuu ..

From Harrisman153's Youtube:

( orang yang upload video ni . merupakan sepupu adik ni . )

Nur Atikah Nabilah Thane,during this video, a Year 4 pupil from Sekolah Rendah Serasa, Muara, Brunei Darussalam. Taken last year using handphone. She's my 2nd cousin and her parents already give permission to upload this video...

Nama : Nur Atikah Nabilah Thane
Dari Brunei
Pelajar Sekolah Rendah Serasa Brunei Darussalam

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...