Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Thursday, 29 December 2011

ZIKIR MEMANG UNTUK DHIA ...

*MOOD MENANGIS LAGI NI ..

 :( 

You all pun mesti tengah nangis kan ? 
*eh .. kejap ? You all menagis sebab apa ? Patah hati ?Oh .. tidak tidak diterima.

Kalau you all menangis pasal tengok cerita "Tentang Dhia" , ok ! Boleh diterima ... KITA SERUPAAAA ~ *nyanyi sikit ..
Huuuu ~
Memang sedih la tengok drama tuu ..
Menyentuh Kalbu ...
Mengusik perasaan ...
Semuanya berkaitan dengan hati dan perasaan ...

Pengorbanan dan semangat yang kental seorang wanita dalam menantikan kebahagiaan buatnya ..  menempuh pelbagai cabaran dan onak duri dalam perkahwinan .. Tabah sungguh iman Dhia ini .

Drama yang mengandungi genre romantik dan seram . Pehh ! Kena tang seram nyer tuuhh .. seram sejuk je rasew .. ! 

 



Okay ... Mesti you all pun enjoy tengok drama ni kan ? 
ada yang menangis tak ?
ada tak yang menangis , lepastu kesat air mata senyap-senyap ? Of Course la ade kan ? Lagi-lagi kalau ada sesiapa yang berhati jiwang ...

Bila time babak akhir tu , Wieya tengok TV sorang-sorang dalam bilik adik. Family tengok kat ruang tamu . Uuu ~ nangis sorang-sorang la jawabnyer ... bila dah habis tu , kesat air mata cepat-cepat ! *syhhh ... jangan bagitahu sesiapa taw ..

Hurm ... Tapi , yang ramai nangis ni of course perempuan/wanita kan ?  Ada ke , lelaki yang nangis tengok drama tu ? 


Cube tekan LIKE sikit. Don't worry , Wieya tak bagitahu sesiapa ... hikhik ..

Zikir dan Dhia meninggal dunia ... siapa tak setuju ? Komen sikit !
Apa yang you all harapkan dari drama tu ? You all nak Ku Salmi mati terbakar ke ? You all nak lenyek2 Ku Salmi tu ker ? Haha .. cerita je .. Apa yang You all harapkan untuk ending cerita tuhh ? Heheheh ...

Ok . sesiapa yang suka tengok ending cerita Tentang dhia ni , wanita-wanita yang menangis tengok cerita ni , or lelaki yang menagis tengok drama ni ...  kasi LIKE sikit  ..


Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

2 comments:

A'ishah Kamaludin said...

Ada je sebenarnya lelaki yang menangis tengok cerita ni. Haha.

Btw, awak kena tag. Cekidout ya!

http://thehehslady.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-paling-diminati-2011-by.html

::..With Love..:: said...

Saya setuju, hehehe..
Dhia untuk Zikir dan Zikir untuk Dhia..

Selamat malam, cak! ('',)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...