Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Friday, 30 December 2011

Wahhhh !! Suka nyer ! Sukanyerrr !

Whoaaa ~ sungguh tidak ku sangka ...Tak ku duga .. Cuba tengok ni ..



Jelas tak gambar kat atas tuu ?? Tak jelas  ? Kalau tak jelas , klik je pada gambar tuu .. huhu .. Wieya tak pandai nak printsreen. ada sesiapa boleh tolong ajarkan ??

Huhu .. tak sangka betuuiii ! Tadi , blogger Aida Omar 
ada sent message kat chatbox Wieya .. Wieya bukak2 je chatbox tu ..

Aida: " Hai Dhia ... Aida dtg dari blog duniakushida. Tahniah eh :) "

And then Wieya pikir .. tahniah ? tahniah sebab ape ? Wieya cuba hantar message kat chatbox Aida, tapi tak boleh .. and then .. tangan ni pulak gataiii nak blogwalking ke blog orang .. haha .. rajinn .. Tup. Tup . terjumpa pulak blog Kak Shida ni .. tangan ni gataiii lagi nak scroll page bawah .. wahh ! semua tu ada hikmahnye laarrr ... ! Wieya terjumpa entri ni "Review : 5 blogger pilihan teka teki Shida | Jom skodeng mereka"

Wieya tersenarai dalam 5 blogger terawal yang menjawab teka teki Shida . Wieya calon no.4 .. huhu .. Wieya tak tahu pulak Kak Shida nak pilih-pilih ni ? Wieya nampak je entri Kak Shida , teruz Wieya jawab. Suka-suka. Walau ape pun , Wieya happy sangat . Ni , first time Wieya dapat menang something tawww ...

Kata-kata pujian dan pengenalan yang diberikan amat menyentuh hati Wieya walaupun ia ringkas , tapi menarik sangat . Terima Kasih kak Shida. Dan juga terima kasih kepada blogger Aida Omar sebab memaklumkan tentang perkara ni kepada Wieya.

Tahniah juga kepada 5 blogger terawal yang lain..Keep it up ya !

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...