Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Wednesday, 21 December 2011

To all blogger ... nak tanya something ! penting ni !

Dah tengok kan tajuk kat atas ??
Tengah sedih ni , pening kepala dok pikir masalah ni .. ada orang boleh tolong tak ? blogger2 yang dah pro dengan dunia blogger ni >.< boleh tolong saya takkk ??



Adawiyah ada masalah la .. nak kate besar ? besar kot ? nak kate kecik , eh ? tak .. it's a big problem ! help me .
Ada tak yang sudi membantu ? please ...

er .. kalau orang yang takde blog, diorang mesti  nak search Url blog kiter kat internet google kan ?kan ?

so, masalah nye sekarang ni .. saya test la search Url blog saya kat google . n then bila dah jumpa .. try bukak .. bila dah bukak .. blog tak habis loading lagi tibe2 jadi iklan la ? you tube la ? haaa ??? macam mana ni ??

kalau korang test okay , boleh tengok .. bagi tahu ea .. kalau jumpa jalan penyesaiannya pun bagi tahu ea ..

http://dhiaadawiyah.blogspot.com

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

3 comments:

Ckin Kembaq said...

A'ah la..da try..jadik kua iklan krismas pulak..pelik betul..

dhia adawiyah said...

# Ckin Kembaq #

La ? iklan krismas pulak ?? tadi test , die kuar You tube .. haish .. :(

Ckin Kembaq said...

buat rport boleh kot..try search tngok...nak ckp pun tak tau..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...