Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Friday, 30 December 2011

Segmen Rerama Berterbangan

nak join ? boleh klik pada banner ..


5 Fakta tentang Dhiaadawiyah :
 Rilek .. rilek .. jangan berebut , tak mou tolak-tolak .. hehe ..

1. Ok . First sekali .. dari cara penulisan Wieya , mesti korang nampak Wieya ni HAPPY GO LUCkY kan  ? Hahaha .. yang sebetul nyer .. kalau face to face dengan orang yang tak berapa nak kenal .. Wieya memang diam je .. sediam- diam nyer ..Segan nak pandang muka orang . Kalau boleh , Wieya nak pandang lantai je .. hahaha .. kalau ada terjumpa Wieya kat mana-mana .. just say Hi .. haha ..

2. Me and blog .. Ok . Blog ni baru ditubuuhkan pada bulan november ..suka online kat marrybrown .. sejukkk .. dalam blog ni , ada diselitkan "coretan hati bertintakan makna" .. "tips Spm/belajar" .. gambar fotografi .. Kalau ada sesiapa nak kenal dengan teman hati Wieya , blog ni lah teman hati Wieya .. cube tengok. hensem tak ??

3.Teramat meminati fotografi. Kagum dengan bakat-bakat semulajadi yang ada pada para fotografer ..

4.Seorang pelajar kelas Sastera yang banyak berangan*eh? mana ada ??  Kadang-kadang suka bermadah puisi .. Calon SPM pada tahun 2012 . Wieya berharap sangat- sangat you all boleh doakan yang terbaik buat Wieya ..

5. Family panggil Wieya dengan gelaran "Kak Yong" sebab ayah asal dari Perak* KITA SERUPAAAA ~ .. Kak Yong yang suka membuli adik adiknya. Walau ape pun , akak tetap sayang adik adik akak .. *jadi kakak mithali.

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

4 comments:

A'ishah Kamaludin said...

All the best in your spm next year, Kak Yong Wieya!

kakyong said...

Salam kenalan kakyong Dhia..

sebut Dhia ni teringat drama Tentang Dhia.. ;)

pelajar sastera mestilah pandai bermadah puisi bagai nih... blog ni ade tulis mini novella takk??

tahun 2012 ni mesti lah belajor sungguh supaya boleh scor semua subjek.. kan..

dhia adawiyah said...

# A'ishah Kamaludin
- hihi .. doakan yang terbaik buat Wieya ye .. :)

dhia adawiyah said...

# kakyong
- Wieya harap jugak dapat scor semua subjek . Doakan Wieya yang terbaik ye . um , fasal mini novella tu .. dah lama dalam perancangan dah siap tulis dalam buku , tp , memandangkan dah nak SPM , jadi ditangguhkan. Insya allah , kalau ada masa terluang .. Wieya akan buat . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...