Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Thursday, 22 December 2011

Segmen | Jom Terjah and Follow

Wahhhh ~ haha ! Join Segmen lagi .. nak buat mcm mane ? dah hobi .. suka suki .. hehe

Time tengah tulis entri ni, internet slow macam kura-kura ! haish .. takkan pukul 02:30 pagi pun slow jugak ?? ramainye yang tak tido lagi ?? Adawiyah bersekang mata nak tulis entri ni .  haha .. oklah . oklah .. Ceriter pasal Banner kat atas .. cute kan ? sape2 nak join , boleh klik pada banner yang cute tu .. Eiqa just tanye pasal Azam baru Tahun 2012 je . hikhik .. Klik taw . Jangan tak klik .. ~

Azam Tahun 2012 

- Tahun 2012 , Adawiyah dah masuk Form 5 . So, SPM . Nak belajar bersungguh-sungguh supaya dapat capai keputusan yang cemerlang+ terbilang dan gilang- gemilang ! nak banggakan mak n ayah dengan dapat result yang boleh Adawiyah masuk IPT dan boleh cari job yang baik . Nak balas jasa mak n ayah walaupun tak semua yang boleh dibalas.


- Nak kumpul duit belanja , supaya dapat masuk IPT.


- Nak jadi kakak yang baik .. hehe .. bukan garang , cuma suka menyakat adik-adik . hehe ..

Sekian , Azam tahun baru dari Dhia Adawiyah .

KLIK SINI

Hoho .. bye . Assalamualaikum ..

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

8 comments:

Fahz said...

semoga azam tercapai.insyaAllah..happy blogging (",)

are_lin@yu said...

done follow kamu..;-)

puteri hanisah said...

dtg dari segman yg sama~follow saya yerk...
http://nysahanysa97.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-terjah-dan-follow.html

puteri hanisah said...

dtg dari segman yg sama~follow saya yerk...
http://nysahanysa97.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-terjah-dan-follow.html

iRiS said...

singgah dari segmen yg sama..follow me back at
http://iris-everythinggonnabealright.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-terjah-dan-follow.html

dhia adawiyah said...

# To ; Fahz #

Doakan yg terbaik :) trima kasih Fahz ..

e d r i n a . 피나 said...

belajar baek2 yer dik .. good luck for your SPM .. do your best ^^

*nice blog ;)

cikladybird said...

dtg dr segmen yg sama..
salam p'kenalan...^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...