Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Thursday, 22 December 2011

Segmen Cik Yuyue : Follower Bawah 700

              Segmen Cik Yuyue

 Tengok Sini ! Tengok Sini !


Cik Yuyue ada buat segmen ! mai la join .. memeriahkan majlis orang . hehe ..
 Nak join ? klik pada "segmen Cik Yuyue di atas ye ..


Cik Yuyue tanya , berapa lama Berblog ??

- Umm .. Baru je . Dalam 1 Bulan , 4 Minggu  , 5 hari .. Haha ..*kira-kira kat kalendar tady ..



Cik Yuyue tanya lagi , Kenapa Berblog ?

- Ceritanya macam ni ..
Antara perbualan Adawiyah n friends .

Shamine : Weyh , buat ar blog ?

Me : Blog ? Binatang apa itu ?

Shamine : Blog pun tak tahu ? Ko ni duduk kat zaman konkrit( batu) lagi ke ? Ala ~ yang tulis2 tu .. ala ~ aq pun tak tahu nak explain macam mana ?  

Me : Malasssss ahhh ~ ! Tak de mase !

Shamine : Ala ~ buat jela .. boleh aq taw semua rahsia ko ...

Me : *** errghh ~ sengal .. >.<

Bila balik je rumah .. pikiaq punye lah lame .. sampai pukul 2 pagi dok pikiaq lagi ? tak tido2 .. and then , akhirnya kiter pun try buat .. "macam bez " .. dalam pkol 2 setengah pagi , siap la blog .. *agak lembab sedikit ye , budak baru belajar .. hehe ..

And now , You all can see in my blog .. berjelar - jelar entry yang kiter buat .. kawan kiter *shamine , tu pun kadang2 je bukak blog .. and Now , I'm crazy with the Blog .. kihkih .. lagi satu ! saya buat blog ni , sebab nak bagi maklumat yang berguna bila saya tulis entri yang berguna. buat amalan sikit ..

Cik Yuyue tanya lagi - lagi, nasihat kepada blogger otai ..


Wahh ~ peluang terbaik ni ! kihkih ..
Kepada blogger otai , sila beri tunjuk ajar yang banyak-banyak pada saya , tegur saya kalau saya ada buat silap .. tolong saya kalau saya ada masalah ..  err , jangan lupa selalu singgah-singgah ke blog saya untuk dapatkan nasihat tentang "TIPS SPM" yang akan saya update dari semasa ke semasa. Err , jangan lupa klik Churp- churp  and Nuffnag kat blog saya . kihkih .. pesanan saja .

 
 

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

13 comments:

shamine !! said...

merepek je ayat aku macamtu !!

dhia adawiyah said...

yeayyy ! akhirnya awak komen jugakkk !!! huh ! habis , macam mana lagi , ada lagi dialog lain tp , dah lupe bahh ~

LubLy said...

BW dr segmen yuyue..
BEN ASHAARI dh jd f0llower u sis,thumbs up!

chaiyok-chaiy0k


XOXO,
Lebly

dhia adawiyah said...

haha ! xie xie ! *trime ksih ..
you too ! gud luck !

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yang sama....

http://azzafdzal.blogspot.com/2011/12/segmen-cik-yuyue-follower-bawah-500.html

dhia adawiyah said...

#Azza Afdzal #
sy akan sggah ke blog awak k /.

[ double you ] said...

awak, jom singgah blog saya.. segmen yang sama :)

http://humblekindlovely.blogspot.com/2011/12/segmen-cik-yuyue-follower-bawah-700.html

akuamir said...

saya datang dari blog cik yuyue,, kan dah ter follow blog anda.. haha..

tros tersayang blog ek.. klo sudi singgah la blog saya..

A'ishah Kamaludin said...

Blog walking dari segmen yang sama..

SEGMEN CIK YUYUE: FOLLOWER BAWAH 700

Setengah jam tu kire ok lah tu, kalau saya dulu lagi lah berhari-hari tak settle settle

BTW Saya dah follow awak

Latest entry-->Wordless Wednesday #2: Koleksi Mekap Part I

deqla manjew said...

slm knl...sy dari segmen cik yuyue juge..done follow kamu dear..meh la follow blog sy pulok kalo sudi yer..hee..

nadia raf said...

singgah sini :)

Claudia said...

hai :) saya dr blog yg sama juga . blog awak simple tp menarik ^^ saya follow ok ?

Eiqa ciK said...

salam perkenalan..
eiqa singgah dri segmen yg same.. :)


http://kisahizatulatiqah.blogspot.com/2011/12/segmen-cik-yuyue-follower-bawah-700.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...