Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Thursday, 29 December 2011

Segmen - 5 blog paling diminati 2011





Hai dan Assalamualaikum ...

Whooaaa ~ First time kene tag .. hahaha .. thanx kepada THL , haha .. sebab sudi tag kat Wieya .. dapat jugak la merasa di - tag .. hehe ..

OOook ! Mulakan segmen kita .. untuk join , klik saja banner di atas

5 BLOG PALING DIMINATI 2011
Haa ~ sikit punya besar title kat atas tuhh ..

1. Mawar Berduri  

-  Wieya senaraikan blog ni yang paling atas sekali sebab Wieya betul-betul kagum dengan penulis blog ni .. Cara penulisannya , lebih kepada islamiah , puisi , sajak yang penuh bermakna dan maksud yang mendalam . Kadang-kadang , Wieya kurang faham dengan apa yang dicoretkan oleh Mawar , tapi .. sifat ingin tahu tu membuak-buak dalam hati membuatkan Wieya banyak kali baca dan fahami apa yang dituliskan oleh Mawar . Sesetengah coretan yang tak dapat kita fahami , hanya Mawar sahaja dapat memahaminya kerana Wieya tahu .. Penulisan blog Mawar berdasarkan hatinya .

2. Lyssa Faizureen

- Seorang blogger yang tak perlu Wieya perkenalkan lagi . Bahkan dalam sehari sahaja , blogger baru sudah kenal dengan nama LYSSA FAIZUREEN ini . Blognya yang penuh dengan maklumat dan informasi yang berguna buat semua blogger . Tidak dinafikan juga , cara penulisannya agak menghiburkan tatkala ramai pembaca yang membaca blog beliau. Wieya sendiri pun merujuk kepada blog Lyssa ini untuk mendapatkan pelbagai tips dalam penulisan blog. Maklumat yang ditaip sememangnya amat berguna kepada semua orang. Sikapnya yang ramah juga membuatkan ramai yang mesra dengannya. Blog Lyssa ini bagaikan One in a million.

3. Ben Ashaari

- Ok . Seorang lagi Blogger Malaya yang sememangnya tidak perlu Wieya perkenalkan lagi . Sering dijadikan idola para blogger . Penulisannya , sesuai dengan semua peringkat umur . Tak kira tua atau muda . Ringkas tapi penuh dengan maklumat .  Traffic blog beliau seringkali jammed dengan kehadiran ramai pembaca dalam kalangan blogger yang ingin mengikut jejak langkah beliau . Pembaca juga tidak jemu untuk datang ke blog beliau meskipun pada setiap hari.

4. Hafizzi Aziz

- Blognya telah diperkenalkan oleh seorang rakan dan kemudian hampir setiap hari Wieya terokai, Wieya jelajahi blog Apit sehingga ke Mesir . hahaha ~
Apit sering melengkapkan blognya dengan Tutorial blog , Doodles , freebies , vector , photoshope dan pelbagai lagi . Doodles yang Apit buat , comel-comel . Apit memang pakar dalam hal komputer..Wieya memang terhibur dengan setiap entri yang ditaip oleh Apit.

5. Wan Hazel

- Memoriallsme_Hope with Heartstring 
 Sebuah blog yang menampilkan pelbagai tutorial buat blogger dan new blogger. Antaranya , Tutorial Blog , Churp Churp , Nuffnag , download sofware , photoshope dan banyak lagi . Yang paling penting ! Tutorial photography .. memang Wieya suka sangat . Harap new blogger or blogger2 lain boleh datang ke blog Wan Hazel. Don't judge the book by its cover.

Pendapat Wieya mungkin berbeza. harap enjoy dengan entri ni . Amin ~
Orang bertuah yang di tag : )
-Athira Adra
- Yuyue
- Hyun Ryn

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

3 comments:

akuamir said...

alaaaaa,,, ingatkan ade la blog saya tadi,,hahahh

dhia adawiyah said...

hahaha ... ^_^ insya allah , ade la tu ..

gadisbibirseksi said...

awww ~ thx tag ;) klau senang2 nnt ryn join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...