Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Wednesday, 28 December 2011

Mai laa tengok header kiter .. ok tak ?

28 Disember 2011



Hai dan Assalamualaikum Semuaaaaa ~ !!

Wahhh .. rindunye kat korang blog ni .. haha .. lame tak update sebab balik kampung .. sesajer ~ .. haa .. nak tahu story baru tak ?? hehe ..
Wieya dah ada header .. fuh ! first time letak header .. itupun tempah kat seseorang .. bukan buat sendiri tawww ! tak reti .. haha .. ce tengok .. header yang Wieya dah tempah ni ..

  Haa ~ lawa tak ? tang mane yang lawa nyer tuhh ? orang nye ke ? teddy bear nye ke ? hihi .. ada lagi .. mai tengok ni ..

 Lawa kan ?? haha ..


Header ni , Wieya tempah kat Azhari Ahmad taw .. Bayarannya pun ikot design and citarasa yang korang nak .. setahu Wieya , Azhari amek bayaran RM 5 - RM 10 .. Azhari yang kata ehh .. bukan Wieya .. Sesiapa yang nak tempah , boleh tengok kat blog Azhari and g kat Facebook Azhari . Kalau nak buat header tapi , takde idea .. macam Wieya . boleh tengok kat blog Azhari . Banyak pilihan yang Azhari letak ..


Haha .. mula- mula nakk tempah tuhh , rasa segan gilerr .. tak de idea pulak tu . kejap pilih yang itu , kejap yang ini . Aiyoo ~ manyak pening woo .. yelahh ~ first time tempah benda ni kat orang . Header kat atas ni semua idea Azhari .. hoho . lawa kan .


Oleh  itu , akhir kata dari Wieya .. Mai la tempah header banyak2 . Kita buli Azhari . haha .. sorry Azhari , gurau jee .. 


Perkhidmatan nye pun OK . bagi Wieya .. ok je . Nak tempah pun takde masalah , just Wieya je bagi masalah kat die .. haha . bukan masalah apew ? Masalah tak taw nak buat header yang macam mana ?


Oklah . Oklah . Assalamualaikum ~ bye . :)

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...