Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Saturday, 3 December 2011

Langkawi - Pulau Lagenda Mahsuri Part 2

03 November 2011

Uhuk ! uhuk ! *hehe .. terbatuk pulak ... 
Mehh ~ kiter sambung citer  yang tergendala ..


Haa ! Kitorang jumpe Patrick ! kenal tak Patrick ?? Kenal takk ?


                             Ni lah Patrick nyer ! Tp, Spongebob takdew ?

Kat pantai tu ..Kitorang kutip cengkerang .. kulit siput .. haha .. tangkap anak2 ketam *Tp, kitorang lepaskan balik. Tangkap gambar .. hehe ...



 * kenal tak ni sape ? kenal tak ? inilah pemilik blog yang korang  tgh bace nih .. chumell tak ?  ha ?tak chumell ?
                                 

  Haa .. macam fotografer profesional kan ? kan ? kihkih .. nak tgk tak  sape lg friends aq yang join g langkawi ni ? nak tak ?


Dorang ni kembar taw !  Hazwan n Hazrin .. Aq ske giler sape2 yang ada kembar ni .sape yang suke ada kembar ? cepat vote ! sbelum talian undian ditutup ! hehe .. *nak jugak ada kembar !

                   *arrgghh ! pendek nye aq ?eh2? rendah .. sebelah tu , Syaza ( form 2 )

 Kat Langkawi ni byk orang asing .. *bukan makhluk asing ! Pelancong asing ..haaaa ~ kalau nak jd fotografer profesional ni .. mestilah kene adew model kan ? yang jd mangse model nye , adik aq laa ~ 
 
 Nampak tak budak kecik tgh berlari tuhh ? haha .. aq yang suwoh die lari ..bukan main seronok lagi die berlari ..ada ciri - ciri atlet merentas desa takk ?

Dari Pantai Cenang tuuhh .. macam2 yang kiter boleh nmpak .. airplane dari dekat , bot layar .. bot besar .. kapal besar.. ada orang main payung terjun , jet ski , banana boat .. hm .. time kitorang pegi ni .. cuaca die tak panas .. just , mendung ..hujan .. so , tak terkena sunburn lahh .. haha ..

  *eeeii .. comotnye adik kiter ! bawu lepas makan coklat ! yg tgh pegang baby tuhh Mama kiter taw ! bukan kakak kter ..!

     *cube tgk adik kiter ( bju merah )(bju hitam) tu .. dowang nak buat "peace" tak jadik !

Cehhh ! ingatkan nak naik jet ski aaww ! tp , kang jadik minah brutal pulak , so ... tgk dari jauh je laa ~

  

Bile matahari dah nak bertukar tempat dengan bulan .. * dah nak mlm .. kitorang balik chalet , chalet kitorg dkat je dgn pantai. tp ! sempat lgy amek gmbar taww ! * haish ! byk betul gambar ! Nak promote Langkawi .. suwoh korang dtg dengan family ramai2 ..


Errr ... ??? Aq rasew .. ?? 
PELIK BIN AJAIB lahh ??

Korang perasan tak ape yang aq perasan ??perasan tak ?? *korang mesti tgk gambr kat atas tu kan ? ala ~ ngaku je laa ~
                            .

                            .

                            .

                            .

                            .
 Err ? Aq pun tak perasan apew yang aq perasan ? hakhak .. *bikin konfius sajaaa ...
Ok ! straight to the point .. cube korang sroll up dari sampai mule2 korang bace tady ..  lepas tu patah balik ke sini . cepat !

*menunggu .. Dah ? dah scroll dah ? haa .. nak taw tak kenape aq suroh korang scroll up ? korang perasan tak entry ni panjang sangat ? full dgn gambar ? *inilah penangan keindahan Langkawi ! Kalau korang pegi Langkawi .. memang tak terkire lah gambar yg korang tgkap . sampai tak ckup memori kad .. haha ..

Hm .. ingatkan nak smbung entry kat page lain .. ok takk ? sbab kalau pnjg2 dlm satu entry .. borink pulak .. ? ok2 ! janji .. buat entry langkawi part yg terakhir punya .. ok ?tp, readers .. bace taw .. kalau korang bace .. korang lah manusia yg baik .. kihkih .. * bodek ! bodek !


                                                  Bersambung di entry part yg terakhir ...


Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...