Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Friday, 30 December 2011

Candid Photo Contest

Jom join Candid Photo Contest !


Haaa ! Kalau ape2 contest berkenaan dengan gambar , of course nak join ! haha .. Mai tengok , Wieya pertaruhkan gambar apew ? ...

 Kedua - dua gambar ni diambil time Wieya and Family holiday ke Pulau Langkawi bulan 11 yang lalu. Kedua - dua gambar ni adalah gambar pemandangan Sunset ( matahari terbenam ) . Wieya amik time Wieya and family , mandi manda and jalan-jalan di Pantai pada waktu petang . Lawa tak ??



 Ok .. Cuci mata tengok gambar ye .. hihi . 

Mesti you all tertanya-tanya gambar ape ni kan ? Ni gambar Tarian Api yang diambil pada waktu malam di tepi Pantai Cenang .Gambar ini diambil dari jauh . Bila tangkap je gambar ni , terus jadi macam tu . just guna kamera biasa je. Tak berani lah nak pergi dekat2 .. Jadi , gambar kat atas ni adalah Tarian Api yang dilakukan oleh seorang lelaki.  Ada lagi gambar tarian api ni , tapi wieya ambil yang ini saja .. ^_^




OK. Selesai sudah entri kali ni . Doakan Wieya menang ye . hihi .. Daa ~ gud luck untuk para blogger yang join contest ni ..

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...