Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Friday, 30 December 2011

Blitz Give Away 2012

Wahhh ! Narniey Barniey Lurviey  tengah bermurah hati nak bagi Give Away kepada para blogger . haha ..

  
Semuanya SIMPLE ! Nak join ? Klik Banner ya ...

Jom kita TERJAH apa Syarat - syaratnya ...

1. Jadi follower blog NBL and join fan page di facebook (tak nak pun tak pe . suka hati la )

2. Buat entri fasal Give Away ni and tampal banner kat atas dalam entri korang.

3. Tak perlu tag sape - sape.
4. Da settle buat , bleh tinggalkan komen kat entri NBL.

5. Tunggu je keputusan yang akan diumumkan akhir bulan 1.

Tarikh Tutup : 29 Januari 2012
Hadiah : Sila rujuk di entri NBL .

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

1 comment:

nanieybarnieylurviey said...

hik hik.. singgah sini jenguk peserta.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...