Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Thursday, 29 December 2011

BEST !! Cipta Watak Sendiri Dalam bentuk Animasi/Kartun

Hai Dan Assalamualaikum Semuaaa ~

Tengok ni ! Tengok ni !

Manga you :

Cun tak ?? Cute kan ? Haa ~ buat sendiri je taww ~ ada lagi .. nak tengok ??

Manga you :


Hehe ~ hensem kan ? Pakwe kiter tuuhh .. haha ~ nak tengok lagi ? Haisyy .. korang ni ..

cartoon you :



Hehe ~ ensem tak ? ni pulak kekasih gelap kiter .. hakhak ! haha ..
Macam-macam yang korang boleh buat , watak karikatur , manga , kartun .. 
Haissyy ! Macam -macam lagi lahh ~  
Yang lelaki , nak  buat kartun perempuan, boley .. yang perempuan nak buat watak kartun lelaki pun boleh .. nak buat kartun mak ayah sendiri pun boleh . Nak buat muka sendiri boleh . Nak cipta kartun sendiri pun boleh .. korang cakap ! Nak yang macam mana ? Mat Saleh ? Melayu ? India ? Cina ? Berkulit gelap ?  nak buat muka korang jadik  versi gemuk pun boleh yaa ! Everything is not impossible okay !


Ha ! nak buat mata juling pun boleh , mata tertutup pun boleh ..  Hidung senget pun boleh . haha .. Mulut , korang nak yang macam mana ?? Semua boleh dibuat mengikut citarasa and design korang sendiri ..macam-macam . Janji korang suke/puas hati dengan artwork yang korang buat !

Haa ~ mesti korang pun nak buat kan? Dah taw dahh ~
Hehe .. kalau nak buat , korang boleh tekan SINI 

Hehe .. jangan lupe follow and LIKE banyak - banyak ye .. LIKE sampai lebam .Sayang korang !

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...