Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Thursday, 17 November 2011

Salam Perkenalan ... !

   17 November 2011

   Assalamualaikum para blogger sekalian *jawab taw jangan tak jawab !
   
Untuk pengetahuan semua,
aq still new dalam industri berblogging ni ..
So, memang terdapat banyak kekurangan dalam mengemaskini blog ni . Biaselah .. blog orang bujang ..haha 
Harap maklum dan maaf ye .

Tepat jam 2 pg ..
aq seorg blogger yang sah ! haha ..
mata ni mengantuk sangat time tu .. tp, buat jugak ..
tak taw la penyakit ape yang menyerang sampai buat blog tgh2 pg bute ? tade kejew? 
*macam tak boley buat time siang ?  

Entah la ? nak buat jugak time tuu..
Tp, siap jugak !

Ni nak habaq mai ni .. !
Teraju utama yang MENGHASUT sye untuk berblogging ni adalah sahabat yang sering membuli seorang insan yang lemah seperti aq tak kira masa .. haha !
Anugerah ini, jatuh kepada .......




SHAMINE ILLIYANI .... !  *yang depan sekali tuuhh ~


Dah macam pegawai pemasaran dahh ... sume nak promote kat aq. *Tawla kiter ni buta IT, tak pandai sangat dlm intenet2 ni...hee ~ daripada zaman Myspace > Facebook > Blogging .. sume die yang tolong rekemenkan .. *baik betul kawan aq ni..

Before buat blog ni, banyak benda yang nak kena belajar ,
sampai tak cukup memory nak isi dalam kepala ni ..
tukar itu,
tukar ini,
letak itu, 
letak ini,

sampai kene marah dengan Shamine sbb, asyik dok tanye byk soalan kat die *macam reporter.. Yela ! kalau tak tanye mcm mana nak maju kan ? Sye ni, boleh disifatkan macam orang ketinggalan zaman betul laa ~ ape pun tak taw ?
tapi , bila kite dapat siapkan semuanya , rasa puas hati membara dalam diri .. kihkih *bangge.. 

Permulaan blog ni .. mohon tunjuk ajar dari blogger yang berpengalaman .. *ilmu dikongsi bersama..
Aq juga amat memerlukan komen drpd anda semua. *and , don't forget to follow my blog okay ..

Oryte, sekian sahaja pengenalan dari dhia adawiyah .. undur diri dulu  ~ kehkeh ..  

*sekalung penghargaan ditujukan kepada Senah a.k.a Shamine sbb byk tolong kiter . thanx byk2.. 


                                                                  - jumpa lagi di entry akan datang .. -

  

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...