Tuan Belog

My photo
Blogging since 18 November 2011. Heyyy, slowly I'm backk ! dhiaadawiyah@gmail.com

Tuesday, 29 November 2011

Bintang Baru Pemain Bola Sepak Kebangsaan

28 November 2011

Pemain bola sepak ni dah lama aq usha dalam tv dgn teliti..
Muda lagi. Baru 17 tahun . 

- Nama Penuh : Muhamad Nazmi Faiz Bin Mansor
- Asal : dari Keramat,Kuala Lumpur . 
- Sekolah kat Sekolah Sukan Bukit Jalil . 
- Lahir pada : 16 Ogos 1994.
- Tinggi : 1.67 m
- pemain barisan : midfielder

Of Course la aktif orangnye . kalau tak , takkan terpilih masuk sekolah sukan . Tp, lepas tgk corak permainan dia time Sukan Sea 2011 Indonesia, cara dia mengawal bahagian tengah memang ok ! tenang je . tak dinafikan , pemain2 yang lain pun ada kelebihan masing2 . 

Cuma, dah rezeki Nazmi menjadi bualan ramai lepas kemenangan time Sukan Sea 2011 tu . Wahh !! admired giler la dekat die ! Cara dia jaringkan gol menggunakan kaki kiri die dari jauh time lawan dgn Bahrain tu .. wow ! awesome ! kat facebook pun ramai yang dok berstoey moey pasal Nazmi ..
                                               sebelah kanan tuuu ... hehe ..

Nazmi boleh amik Spm tahun depan sebab Nazmi kan terlibat dalam perlawanan Sukan SEA 2011 yang lepas ..









                                kecik ke kan ? kecil2 cili api .. diam2 ubi berisi

                                     cute kan ??
Aq suke time Nazmi pakai Jersi no 12 .. hakhak . Macam birthday aq en ..12/12  * nak promosi birthday ni .. nak adiah !  hehe

Kebanyakan gambar eden search dekat google . 


Ramai orang cakap muke Nazmi ada iras iras Kaka .. Kembar Kaka .. haha ..



                                           ni gambar Kaka ..

                                          Ni gambar Kaka n Nazmi ..

Wahhhh !!! suke laahhh .... haha..giler .
hakhak ! nak letak banyak2 lagi gambar Nazmi  .. tp , macam giler admired pulak kan .. padan muke korang ! aq letak gambar Nazmi banyak2 .. biar laa.. bukan selalu pun tulis entry pasal Nazmi .. hehe ..haha.. sape yang minat kat Nazmi .. enjoy tgk pix2 ni semua yee .. sape yang tak suke .. ala ~ jangan la cam tu .. dia ptot dpt perhatian atas usaha dan perjuangan yang tlah dia lakukan ..

Tengok video Nazmi jaringkan gol padu time Malaysia vs Bahrain .. memang terbaik ar ..




- tgk nama NAZMI FAIZ ni .. teringat dekat seseorang .. =.=  -

Terima Kasih kerana sudi membaca entri ni, datang lagi . :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...